Novi Sad
18.04.2012.
05:48 > 10:24
Radnici bivšeg "Heroja Pinkija", odnosno kompanije "Dunav grupa agregati", danas bi trebalo da ozvaniče prekid štrajka, u okviru kojeg su protekle nedelje blokirali saobraćaj na Dunavu.
  • danube

    18.04.2012 11:03
    @ Posmatrač
    Prethodna provera ne znaci nista, ovde i ko je posten (od privrednika/preduzetnika) preko noci pocne da zakida i sl. Jedino resenje je da cim ne prime platu - obustave rad. Da se tolerise par dana zakasnjenja a ne (eeej) 6 meseci! Ali na kraju su OK i prosli, par dana strajk i dobili su 3.5 plate (umesto 2.5 koliko su im nudili, i to samo manjini koja nije strajkovala prosle godine, i umesto svih 6, tj. 5.5).
  • ivan

    18.04.2012 09:28
    poštenje
    Možda ima poštenih,ali ne u ovoj državi gde se sve zasniva na kriminalu,lopovluku,korupciji,pa niko nema obavezu da bude pošten jel će biti strogo kažnjen(tršišno).
  • Posmatrač

    18.04.2012 06:12
    Svuda u Svetu pa i u Hrvatskoj
    Poslodavac koji neisplati 3 plate protiv njega se podnosi krivična prijava, a zašto takav Zakon nije donet u Republici Srbiji to pitajte onog Rasima Ljaića koji ništa neradi ,a prima debele pare! U Srbiji podnose krivične prijave za radnike koji štrajkuju,a nisu primili plate 6 meseci, idiotizam! Vlasniku treba radnici da rasprodaju ubuduće imovinu i naplate plate! Uostalom pre nego što se bilo gde zaposle treba da provere da li su plate redovne, to je onovno pravo svakog ČOVEKA! A ko neće sam o sebi da brine niko drugi i neće! Ima privatnika koji su pošteni ! Pronađite ih !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna